Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:20 | 18/07/2024

Èxit de participació en la presentació del CMC de Viladecavalls

Dilluns al vespre, la Sala de Plens de l’Ajuntament va acollir la Presentació del Consell Municipal de la Cultura de Viladecavalls.

dimecres 24 febrer 2016

L’acte, presidit per l'Alcaldessa de Viladecavalls Cesca Berenguer, va comptar la presència de la Gerent de Serveis de Cultura de l'Ajuntament de Terrassa i Directora del Parc Audiovisual de Catalunya, Pietat Hernández, la qual va exposar la seva experiència en la creació d’un consell de cultura, alhora que va incidir en els eixos vertebradors que integren el sector de la cultura.

La presentació del Consell Municipal de la Cultura, va comptar amb una àmplia representació d’associacions i entitats del municipi: Bastim, Consell de Joves, el Cor de Sant Martí EMMPC, Gremi d’escultors de Catalunya, Grup de Dones de Can Trias, les Veus de les Carenes de Can Turu en són un exemple, als quals s’ha d’afegir aquelles persones que individualment es van interessar per la creació d’aquest nou òrgan.

En acabar, l’Alcaldessa es va mostrar molt il·lusionada amb aquest projecte del CMC: “a Viladecavalls apostem per una cultura en constant moviment, oberta a tothom i que s’enriqueix de la diversitat col·lectiva. La constitució del CMC ens permetrà canalitzar les inquietuds del ciutadà en l’àmbit de la cultura municipal”. També va voler destacar la gran resposta dels veïns a aquesta presentació, “aquest fet que fa palès que Viladecavalls és un poble viu, i compromès amb la cultura”.

Després de la presentació, els següents passos que contempla el full de ruta són l’aprovació d’un reglament que recull el conjunt de normes de funcionament del Consell i l’activació definitiva i posada en marxa del CMC i les seves comissions.