Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:16 | 15/07/2024

Èxit de participació en la prova pilot del taller Àpats en Companyia per a la gent gran

S’han ofert 1.500 àpats al llarg del període establert per a valorar aquesta iniciativa destinada a promoure la socialització d’aquest col·lectiu

dilluns 16 octubre 2023

Aquest pròxim 20 d’octubre es dona per finalitzada la prova pilot del taller Àpats en Companyia per a la gent gran i, davant la bona acollida aconseguida per aquesta iniciativa municipal, a partir del 5 de novembre s’obre una nova edició del taller. La proposta se centra a oferir a la gent gran del municipi menús a restaurants pròxims als Racons de l'Experiència per tal que comparteixin una estona plegats. En total han estat 5 els establiments que s’hi han adherit els quals han ofert des del 29 de maig fins a aquest moment al voltant de 1.500 menús entre les 357 persones que disposen dels carnets de la gent gran que permeten l’accés al taller.

Des de l’Ajuntament es valora molt positivament la resposta obtinguda, i es destaca que s’han assolit alguns dels principals objectius plantejats amb la posada en marxa dels Àpats en Companyia com són la promoció de la cohesió entre veïns i veïnes que no es coneixien prèviament i la creació de sinergies entre les persones participants.

 

El taller

Amb aquestes bones dades, el 5 de novembre s’inicia una segona edició del taller d’Àpats en Companyia. En concret es podrà accedir-hi els dimarts i dijous a les 14 h. Els tiquets es podran adquirir als Racons de l’Experiència els dilluns i dimecres de 10 a 11 h a Can Trias i d’11 a 12 h al nucli urbà. Només es podran comprar els tiquets vàlids per a l'endemà i s’haurà de compartir taula amb la resta de les persones participants del taller.

El preu continuarà sent de 6 euros per àpat i serà necessari disposar del carnet de la gent gran de Viladecavalls.

Per a més informació podeu dirigir-vos al Racó de l’Experiència del nucli urbà i al Racó de l’Experiència del Centre Cívic Paco Cano.