Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 17:03 | 18/07/2024

Èxit rotund del 3X3 CB Rosella

El pavelló municipal Sebastià Homs de Viladecavalls va acollir, el passat dissabte 8 de desembre, la tercera prova del Circuit 3x3 2018-2019 de la Federació Catalana de Bàsquet. L'aturada del Circuit 3x3 FCBQ a Viladecavalls -enguany nomenat nova seu oficial d'aquest esdeveniment- va comptar amb la participació de prop de 300 esportistes repartits/des en 73 equips i una assistència durant la jornada d'un miler de persones.

dilluns 10 desembre 2018

Des de les 9.30 hores fins a les 19.30 hores del dissabte 8 de desembre, un total de 73 equips -24 de locals entre els del CB Rosella i el CB Viladecavalls- van participar en el 3X3 CB Rosella organitzat per l'Ajuntament de Viladecavalls i el Club de Bàsquet Rosella. Aquesta prova del Circuit 3x3 FCBQ va comptar amb un alt nivell amb equips com el de la selecció andorrana de 3X3 o l'equip "Tripl3 Shot" encapçalat pel número 1 del rànquing espanyol, Xavi Guirau, entre molts i moltes altres.

Els "Tripl3 Shot" de Xavi Guirau va aconseguir la primera plaça del torneig després de vèncer els "23 Basketball Team" a la final. Un dels integrants d'aquest segon, el Fèlix López, va ser nomenat MVP del Circuit 3X3.

Cal destacar la final junior femenina entre dos equips locals en la qual "Las Leonas" de les germanes Marina i Laura Piqué i la Núria Vázquez van obtenir el primer lloc davant les "The Thunders". Així, "Las Leonas" s'asseguren el seu pas a la gran final de Barcelona el pròxim 28 de juliol del 2019.

L'acte va comptar amb l'assistència de l'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, i el Regidor d'Esports, Pere Nogués, el Sr. Lluis Vergés en representació de la Federació Catalana de Bàsquet i el Coordinador d'Esports de la Diputació de Barcelona, Sr. Dani Laga.

Podeu consultar les classificacions de totes les categories i més informació a: https://3x3.basquetcatala.cat/viladecavalls2018/