Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:12 | 25/07/2024

Exposició pública les llistes del cens per a les Eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre.

Amb motiu de les Eleccions al Parlament de Catalunya 2015, l’Ajuntament de Viladecavalls exposarà del 10 d’agost al 17 d’agost les llistes del cens per a les eleccions del 27 de setembre.

dilluns 10 agost 2015

Durant aquest període podeu consultar la vostra inscripció al cens i formular qualsevol reclamació de les dades. Els electors que hagin canviat de domicili o votin per primera vegada han de comprovar, especialment, si les seves dades són correctes

La reclamació al cens l'ha de fer el mateix elector/a al cens electoral, davant la Delegació provincial de l’Oficina del Cens Electoral o directament a l’Ajuntament (Oficina d’Atenció al Ciutadà, c/ Antoni Soler i Hospital 7-9 en horari de 8:30 a 14h)

S’estimaran les reclamacions per correcció de dades, alta per omissió al cens, baixa per defunció o inclusió indeguda i canvi residencia. Les reclamacions presentades passat el 17 d’agost, es desestimaran per aquest procés electoral i es tramitaran per a futures eleccions.

Per a més informació podeu contactar amb l'Oficina del Cens Electoral al telèfon 901 101 900 (dilluns a divendres, de 9 a 14h).