Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:23 | 25/07/2024

Exposició sobre diversitat funcional "Conviure en un món de diferències" de Joan Turu

El Centre Cívic Paco Cano i la Biblioteca Pere Calders de Viladecavalls exposaran l’obra de Joan Turu “Conviure en un món de diferències” per sensibilitzar i fomentar una visió tolerant, respectuosa i àmplia sobre la diversitat funcional.

dilluns 10 octubre 2022

Aquesta exposició s’emmarca en la campanya que organitzarà l’Ajuntament de Viladecavalls amb motiu del Dia Internacional de les Capacitats Diverses (5 de desembre) per donar a conèixer a tota la població les capacitats diverses i a respectar-les. 

L’obra exposa, a través de 10 plafons, la riquesa de compartir el món amb les diverses capacitats de totes les persones. La diversitat s’entén, no només la derivada de l’àmbit de la salut i el benestar físic, psíquic,sensorial i emocional, sinó des de qualsevol condició de l’ésser humà. 

Per elaborar els dibuixos, es va dur a terme una acció participativa amb l'il·lustrador Joan Turu i Creu Roja Terrassa i la col·laboració del centre ocupacional de la Fundació Fupar. 

"Conviure en un món de diferències" s'exposarà en el Centre Civic Paco Cano, del 2 al 30 de novembre 2022 i a la biblioteca Pere Calders del 2 de desembre 2022 a l’11 de gener 2023, inclòs.