Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 13:59 | 24/07/2024

Festa de Sant Miquelet a l'Ermita de Sant Miquel de Toudell a Viladecavalls

Dissabte passat a l'ermita romànica de Sant Miquel de Toudell va acollir la Festa de Sant Miquelet, organitzat pels Amics de Sant Miquel de Toudell, i que dins del calendari litúrgic correspon a la festivitat de l' Aparició de Sant Miquel.

dimecres 13 maig 2015

La trobada va comptar amb una missa a l'interior de l'ermita on es van cantar els goigs de Sant Miquel i tot seguit es va oferir a l'exterior de l'ermita un esmorzar popular.

A les 11,30,  va tenir lloc  un concert a l'exterior, a càrrec dels alumnes de l'Escola Municipal de Música Pau Casals de Viladecavalls. En aquesta ocasió els alumnes i professors de la Banda Juvenil i l’Orquestra de Guitarres van interpretar un repertori que han treballat els darrers mesos.

Una representació de l'Ajuntament de Viladecavalls va assistir a l’acte, i en acabar l’Alcaldessa es va mostrar encantada amb  l’organització de l’esdeveniment a càrrec dels Amics de Sant Miquel de Toudell, i va manifestar la seva satisfacció per la consolidació del recinte de Sant Miquel de Toudell com a punt de trobada per a actes religiosos i culturals.