Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 13:39 | 19/07/2024

Festa Major de Can Corbera 2015

Els pròxims 4, 5 i 6 de setembre, el barri de Can Corbera celebrarà la seva Festa Major d'enguany iniciant-se divendres a les 21 hores.

dimecres 02 setembre 2015

Els assistents podran gaudir d'activitats per a tots els públics, com ara balls de Sevillanes, Country o amb la música de D.J. Carlos. Els menuts podran participar en carreres de sacs i carretons, cucanya i una Festa de l'Escuma programada pel diumenge a les 11 hores. A més, s'han organitzat un concurs de dominó i un altre de petanca.

Pel que fa al concurs de dominó, els socis podran apuntar-se el mateix dissabte però pel concurs de petanca tindran temps fins el dijous 3, donat que les places són limitades.

L'entrega de premis d'ambdós concursos s'ha programat pel diumenge a les 20 hores. A continuació es donarà per finalitzada la Festa Major de Can Corbera 2015.

Des del Consistori es vol animar als veïns de Viladecavalls a participar d'aquesta festivitat, organitzada per l'Associació de Veïns de Can Corbera amb el suport de l'Ajuntament, d'una manera alegre i cívica.

 

Descarregueu el programa aquí