Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 20:58 | 21/07/2024

Festa Major de Sant Martí 2015

Viladecavalls ha acollit aquest cap de setmana del 14 i 15 de novembre la 3ª edició de Sant Martí a Viladecavalls recuperem les tradicions, una festa que combina gastronomia, oci i cultura. La rostida i l’elaboració de derivats del porc, la degustació de l’Olla Vallesana, la fira gastronòmica, els tastos guiats, la gimcana “Jo sóc de poble”, el Horse Town Music Festival, la mostra d’oficis antics, la planta d’escultures o l’exposició de fotografia històrica de Viladecavalls... han estat algunes de les activitats programades per a l'ocasió.

dimarts 17 novembre 2015

 

La fira, que com cada any s’ha ubicat al carrer Antoni Soler i Hospital, continua la línia encetada ja fa uns anys d’apostar per productes de qualitat i proximitat. Amb més de 18 parades d’expositors gastronòmics i la zona de restauració on hi havia disposades diverses foodtrucks.

 L'afluència de gent s'ha concentrat sobretot al migdia de dissabte i diumenge, coincidint amb la degustació de l’Olla Vallesana a càrrec de Cuina Vallès i  la  matança del porc i  l’elaboració de productes derivats que com cada any esdevé un dels espais més concorreguts del cap de setmana. La tarda de dissabte va acollir per segon any consecutiu la gimcana “Jo sóc de poble” amb un total de 12 activitats dirigides, l´èxit d’aquesta segona edició ha estat rotund en participació, donat que les inscripcions es van haver de tancar amb anterioritat pel gran nombre de grups que es van presentar per a participar-hi

Aquest any, a Viladecavalls Recuperem les tradicions ha sigut de rècord. La celebració ha gaudit de molt bon temps, fet que ha propiciat una assistència massiva de públic sense precedents. Des de l'organització, tot i no disposar encara de xifres oficials, es valora que la xifra  de visitants que ha visitat Viladecavalls aquest cap de setmana supera  de llarg els registres del 2013 i 2014.

Una vegada més el Consistori vol traslladar a la ciutadania la seva gratitud per l’alta participació i civisme amb què s’ha desenvolupat la festivitat.  

Podeu trobar totes les fotos de la Festa de Sant Martí 2015 a l'album que hi ha publicat al Facebook de l'Ajuntament