Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:40 | 15/07/2024

Ficosa guardonada per la Cambra de Comerç de Terrassa per la seva trajectòria internacional consolidada

El President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, va presidir la cerimònia de lliurament dels premis celebrada a l’hotel QGAT de Sant Cugat del Vallès. L’Alcaldessa de Viladecavalls Cesca Berenguer va assistir acompanyada per una delegació de l’Ajuntament en representació del municipi de Viladecavalls.

divendres 17 juny 2016

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa va entregar dimecres al vespre els Premis Cambra de Terrassa 2016 després que el passat 11 de maig, es fessin públiques les candidatures guanyadores.

FICOSA International SA, amb seu a Viladecavalls, ha estat pionera en la implantació de filials a l’exterior i disposa de plantes de producció i centres d’enginyeria i R+D a 18 països d’Europa, Amèrica del Nord i del Sud i Àsia. Actualment el 90% de la seva facturació prové de l’activitat a l’estranger, fet que l’han convertit en empresa internacional de referència.

Aquest distintiu el compartirà amb l’empresa ESTAMP SAU, de Terrassa, dedicada també al sector de l’automoció.

Des del Consistori es vol donar l’enhorabona a totes les empreses guardonades i a les que han presentat la seva candidatura aquesta edició 2016, i en especial a FICOSA per aquest reconeixement. Moltes Felicitats!