Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:26 | 17/07/2024

Fiddelitzem-nos a Viladecavalls

Diumenge 12 d'abril l'Escola Municipal de Música Pau Casals de Viladecavalls va acollir FIDDELITZEM-NOS, el programa de formació musical per a instrumentistes i docents que organitza la zona 6 de l'ACEM, Associació Catalana d'Escoles de Música + dansa.

dimarts 14 abril 2015

A la trobada hi van participar 11 alumnes de l'EMM Pau Casals i dos professors especialitzats que van oferir una immersió musical i formativa transversal entorn el Fiddle, violí modern.

El moviment té una cita periòdica internacional que acull professionals, docents i alumnes d’arreu del territori; el Barcelona Fiddle Congress, que tindrà lloc el proper mes de febrer de 2016, junt amb la Trobada Fiddle d’alumnat de corda fregada.

La formació girarà entorn als materials musicals que es tocaran a la Trobada Fiddle amb l’alumnat de corda i serà una oportunitat per poder aprendre a ensenyar-los i treballar-los amb l’alumnat l’any que ve, i així assistir tots a la gran cita.

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls es vol recalcar la importància d'aquesta trobada musical d'abast internacional ja que projecta el municipi i la seva escola de música dins i fora del territori.