Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 19:19 | 23/07/2024

Finalitza el servei de mercat ambulant de Viladecavalls

L'empresa UVA Mercats-Catalans, encarregada de la gestió del mercat ambulant setmanal, va comunicar a l'Ajuntament, el passat 20 d'abril de 2017, la resolució del contracte amb data 28 de maig de 2017 per inviabilitat econòmica del servei.

dimarts 30 maig 2017

El mercat setmanal de comerciants ambulants era un servei prestat des del 2008 i adjudicat a l'empresa UVA Mercats-Catalans per a la seva gestió des del 2013.

L'empresa al·lega pèrdues substancials en la gestió econòmica del mateix així com un elevat nombre d'impagaments.

Arran d'aquestes circumstàncies i no sent d'obligatorietat la prestació d'aquest servei per part de l'Ajuntament, tal com s'indica a les Bases del Règim Local per a municipis amb una població de més de 5.000 habitants, en la sessió plenària del passat dijous 25 de maig es va dur a terme l'aprovació inicial per a la finalització del servei, per unanimitat dels grups municipals.

Des de l'Ajuntament s'analitzarà aquesta circumstància amb la finalitat d'estudiar la viabilitat econòmica d'aquest tipus de mercat i la seva adaptació a la realitat del municipi per decidir si s'ha de replantejar la prestació d'aquest servei o se suprimeix de manera indefinida.