Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:42 | 23/07/2024

Finalitza la millora dels carrers Major i Sant Martí

Les obres han permès transformar l’espai en una plataforma única potenciant la seva accessibilitat i el pas de vianants

dijous 23 febrer 2023

Els carrers Major i Sant Martí tornen a estar oberts al trànsit un cop ha finalitzat la transformació de la qual han estat objecte al llarg dels passats mesos.

L’actuació ha permès que una millora en la mobilitat d’un dels principals eixos de la trama urbana del municipi, ja que aquestes s’han transformat amb una plataforma única amb dues voreres i una calçada amb un únic sentit de circulació de vehicles.

Amb la intervenció, s’han potenciat aspectes com la seguretat de les persones que en fan ús i el pas de vianants en una zona de de 400 metres de llargada. La inversió d’aquesta actuació és de prop de mig milió d’euros i ha suposat també millores el clavegueram o la instal·lació de noves canonades d’aigua potable.

Campanya informativa pel veïnat

Durant el transcurs del projecte, l’Ajuntament de Viladecavalls ha obert un procés informatiu per tal que la ciutadania comptés amb tota la informació necessària sobre les tasques de millora.

Amb això, l’alcaldessa, Cesca Berenguer, ha assistit a una reunió per resoldre dubtes al veïnat a la biblioteca Pere Calders i, a més, s’ha informat puntualment de les diferents restriccions que s’aplicaven a través del web municipal i des dels perfils del consistori a les xarxes socials.

Galeria d'Imatges

DJI_0225.jpg
DJI_0226.jpg
DJI_0227.jpg