Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:55 | 23/07/2024

Finalitza la primera fase de les millores als polígons de Viladecavalls

dijous 19 novembre 2020

Amb l’objectiu de facilitar els desplaçaments i la seguretat, tant dels vianants com del trànsit rodat dels polígons industrials del municipi, s’ha enllestit la primera fase de les actuacions destinades a les millores de la mobilitat.

Les obres s’han executat als polígons de Can Trias, de Can Mitjans i de la Bòbila que han vist la reordenació dels sentits de circulació i la delimitació de les places d’aparcament, entre altres mesures. A més, també s’ha vetllat per incorporar mesures de seguretat viària a les cruïlles i de reducció de la velocitat dins dels polígons, i s’hi ha potenciat l’accessibilitat i la seguretat dels itineraris que estan destinats als vianants, així com dels reservats per al desplaçament en bicicleta.

Aquest projecte està promogut per l’Ajuntament de Viladecavalls i s’emmarca dins del Pla de Modernització de Polígons de la Diputació de Barcelona amb un pressupost de 111.000 € que ha estat planificat de manera conjunta amb l’associació empresarial dels polígons d’activitat econòmica.

L’objectiu és aconseguir un alt impacte que permeti transformar els polígons industrials i modernitzar-los en matèria d’infraestructures, serveis, promoció i actuacions innovadores, i, en conseqüència, augmentar la competitivitat de les empreses que s’hi ubiquen, fer-les créixer i crear nous llocs de treball, aconseguint de retruc contribuir a l’increment del PIB industrial català.