Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:04 | 13/07/2024

Finalitza la prova pilot del programa educatiu “Transitar cap a horitzons tecnològics”

Aquest mes de maig ha finalitzat la prova pilot del projecte “Transitar cap a horitzons tecnològics”, en el qual quatre instituts de la comarca, entre els quals es troba l’IES Viladecavalls, han participat en un projecte innovador en orientació de vocacions industrials.

dimecres 26 maig 2021

Aquest projecte educatiu, organitzat pel Consell Comarcal i amb col·laboració de l’Ajuntament de Viladecavalls, s’emmarca dins del paquet de mesures per impulsar les vocacions industrials del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental i promoure la continuïtat formativa del jovent de 4rt ESO dins l’àmbit tecnològic i industrial a través de diverses activitats.

Les activitats s’han adaptat al context actual de crisi sanitària, realitzades en un format híbrid a través de sessions telemàtiques i tallers presencials. Totes elles han mantingut com a fil conductor fomentar el protagonisme de l’alumnat en la presa de decisions, amb la col·laboració d’experts, empreses, tècnics municipals, professorat i ex-alumnes, mitjançant la transmissió de coneixements i expertesa

Entre les activitats experimentals destaca el mentoratge individual als i les alumnes, amb la participació d’empreses de Viladecavalls com Circutor i DyT química, entre altres, o les accions formatives d’experimentació digital duts a terme per la Xarxa de Laboratoris de Fabricació Digital del Vallès Occidental.

Podeu veure un recull dels webinars, taules de debat, presentacions i informació complementària vinculada al projecte en aquest enllaç: https://view.genial.ly/602cf609fbb30d0d31c6e2d3/horizontal-infographic-review-repositori-transitar