Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:09 | 15/07/2024

Finalitza la suspensió de les tarifes vigents al sistema integrat del bus interurbà

divendres 10 abril 2020

A partir d'avui dia 10 d’abril del 2020, el pagament de les tarifes del transport públic queda restablert segons la suspensió acordada al RDL 10/2020 pel Consell d’Administració de l’Autoritat del Transport Metropolità de l’àrea de Barcelona, que restringia la mobilitat laboral a les persones que treballen en serveis essencials dins de la situació excepcional d’alarma per la COVID-19.

Finalitza així doncs la limitació de mobilitat per als sectors no essencials i, per tant, el període de suspensió de les tarifes integrades de l’ATM de Barcelona que s’ha portat a terme entre els dies 2 i 9 d’abril.

Aquest acord, consensuat per la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), va expirar ahir dijous, que va ser l’últim dia en el qual aquesta mesura romandrà vigent.
A partir de les 00 h del 10 d’abril, (mitjanit de dijous a divendres), quedarà restituït el pagament de les tarifes integrades del transport públic a l’àrea de Barcelona.

L’ATM de Barcelona recorda a totes les persones usuàries que han fet ús del transport públic entre el 2 i el 9 d’abril que guardin qualsevol abonament de transport la validesa del qual estigués en marxa durant aquest interval de vuit dies. Per exemple, seria el cas d’una persona que disposés d’una T-usual o una T-jove ja començada el dia 2 d’abril. Un cop acabi el període d’emergència, es compensaran aquests vuit dies de gratuïtat (o els dies corresponents no aprofitats, en cas que el títol hagi caducat entre el 2 i el 9 d’abril), en tant que l’atenció i sol·licituds presencials estan temporalment interrompudes.