Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:22 | 25/07/2024

Finalitzades les millores als polígons industrials

dimecres 13 gener 2021

Aquest mes passat de desembre 2020, van finalitzar les obres de millora per a la mobilitat i l’eficiència energètica als polígons industrials de La Bòbila, Can mitjans i Can Trias de Viladecavalls.

Les actuacions executades han estat:

  • mobilitat sostenible
  • senyalització viària
  • millora i nous aparcaments
  • millores enllumenat públic

Les actuacions han repercutit en millores notables a les 79 empreses del municipi, en l’accessibilitat, la seguretat, la mobilitat, l’eficiència energètica i la sostenibilitat ambiental dels polígons industrials.

El cost total del projecte de millora dels polígons ha estat de 257.610,29€, dels quals 212.610,29€ han estat aportats per la Diputació de Barcelona (82,53%) i per l’Ajuntament de Viladecavalls 45.000€ (17,47%).

Aquesta actuació s’emmarca dins de la segona edició del Pla de Modernització de Polígons  impulsat per la Diputació de Barcelona, inclòs en el Projecte de millora en els polígons d’activitats econòmica de Viladecavalls presentat al Pla d’actuació municipal (PAM).

El finançament d’inversions d’alt impacte, com aquest, permeten a l’ajuntament, treballar per augmentar la competitivitat de les empreses municipals i vetllar per l’economia local.