Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:37 | 18/07/2024

Finalitzades les obres a les instal•lacions de Ràdio Vila

Les obres de millora dels estudis de Ràdio Vila van finalitzar la setmana passada després de gairebé un any d'arranjaments de l'espai, renovació d'equipament tècnic i millores en l'eficiència energètica de l'edifici.

dijous 26 juliol 2018

La segona fase de les millores de Ràdio Vila ha finalitzat aquest mes de juliol amb l'arranjament de la planta superior el qual ha constat de la unificació de l'espai en una sala diàfana, la reforma del bany i la renovació de les finestres amb l'objectiu de guanyar en aïllament i eficiència energètica. En aquesta darrera fase, també s'ha reformat l'office situat a la planta baixa per guanyar espai i millorar les condicions higièniques d'un espai molt malmès, donada l'antiguitat de l'edifici.

En una primera fase, iniciada a finals del 2017, es va procedir a l'arranjament de la planta baixa de l'estudi de la ràdio municipal amb la col·locació de terra laminat, la renovació de la xarxa de subministrament elèctric, el pintat del hall i l'estudi -seguint els colors corporatius de la nova imatge de Ràdio Vila- i la instal·lació d'un equip de climatització. Així mateix, es va renovar l'equipament tècnic, com ara la taula de so, el compressor, la microfonia o l'equip informàtic, es va incorporar la figura d'un coordinador per donar suport als col·laboradors que nodreixen la graella de Ràdio Vila amb els seus programes, i es va implantar l'emissió en directe de les sessions plenàries via streaming.

En els darrers anys, l'Equip de Govern de l'Ajuntament de Viladecavalls ha apostat de manera clara en la millora de Ràdio Vila, ja que disposar d'una emissora municipal és un valor afegit de Viladecavalls que, a més d'oferir informació d'interès general, ajuda a promoure la participació ciutadana i cohesiona el veïnat.

Amb aquest conjunt d'actuacions, els col·laboradors de Ràdio Vila disposen ara d'unes instal·lacions adequades a les seves necessitats i de qualitat perquè puguin realitzar la seva activitat en condicions òptimes i continuï millorant la proposta radiofònica de l'emissora municipal.

 

Fotografies de l'abans i el després:

 

Planta 1

Office reformat

WC reformat