Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:45 | 25/07/2024

Finalitzades les obres de reparació de l'Av. Ferrocarril

Les obres de reparació del tram de l'Av. Ferrocarril, afectat per un esvoranc el passat mes de març, van finalitzar divendres 7 de juliol amb la conseqüent obertura a la circulació de l'avinguda, després de més de 3 mesos de treballs.

dijous 13 juliol 2017

L'esvoranc es va originar a l'avinguda Ferrocarril, en el tram comprès entre els carrers Narcís Monturiol i Ramon Llull del polígon industrial de Can Trias, el passat 25 de març, després de l'episodi de fortes pluges del mes de març. El forat va assolir una fondària de 22 metres i va provocar afectacions en la línia de tren i autobús i a la xarxa de subministraments. 


D'ençà que es produí l'esvoranc, l'Ajuntament ha supervisat els treballs en tot moment, mantenint reunions de seguiment amb les empreses encarregades de la reparació, així com amb les companyies de subministraments i transport i els veïns de la zona. També s'ha sol·licitat suport econòmic de la Generalitat de Catalunya i altres administracions per fer front a l'elevat cost de l'obra. 

 

Amb la reparació del forat finalitzada i havent consolidat el terreny de la zona afectada, es reactiva la circulació en aquesta transitada via del municipi, a l'espera de restablir l'enllumenat públic que s'efectuarà en els pròxims dies i la substitució d'una canonada que presentava un deteriorament important, al llarg del mes d'agost.