Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:05 | 24/07/2024

Finalitzen les obres de la zona esportiva del local social de Sant Miquel Guanteres

divendres 25 juliol 2014

En els darrers dies, s'ha estat treballant a la zona esportiva associada al Local Social de Sant Miquel de Guanteres per tal de millorar tant les instal•lacions del centre com el seu funcionament.

 

Per aconseguir-ho s'han realitzat diverses actuacions, consistint en la millora de l'actual pavimentació i de la xarxa de drenatge, la construcció d'un paviment a la placeta d'enfront de l'edifici i d'una plataforma que servirà d'escenari per a les activitats del local social que així ho requereixin.

 

Aprofitant aquestes obres, també s'han traçat línies soterrades de serveis que milloren les connexions elèctriques, d'enllumenat i d'aigua potable de les que ja disposava el centre.

 

Aquestes actuacions suposen un salt qualitatiu en les instal•lacions del Local Social de Sant Miquel de Guanteres que permetran optimitzar l'ús d'aquest espai municipal alhora que es guanya en eficiència, sostenibilitat i accessibilitat.

 

Des del Consistori es seguirà treballant per tal de que els veïns i veïnes de Viladecavalls disposin d'unes instal•lacions municipals de qualitat i adequades a les necessitats derivades de la seva activitat.