Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 13:59 | 19/07/2024

Finalitzen les obres de millora i manteniment del carrer Pintor Greco

La primera fase de les feines inclou la renovació de l’asfalt i la construcció de passos de vianants elevats.

dijous 02 maig 2019

Les obres de millora i manteniment del carrer Pintor Greco ja han finalitzat i s’ha obert la circulació de vehicles. Des del pas­sat 25 de març en aquest carrer s’ha renovat l’asfalt de les calçades i el pa­viment de la rambla central. Les obres també incloïen la construcció de passos de vianants elevats en l’encreuament amb tres carrers.

Les darreres feines que s’han dut a terme són la pintura viària, que serveix per habilitar els espais destinats als aparcaments i els carrils de circulació, i la col·locació de la senyalització vertical.

Cal remarcar que els vehicles de gran tonatge continuen tenint prohibida la circulació per aquesta via, tal com assenyala l’indicador de límit de gàlib ubicat a l’encreuament amb el carrer Indústria.

A banda de les actuacions esmentades, en aquest carrer resta pendent la segona fase de millora i manteniment, que inclourà la renovació de les voreres.

Les obres responen a la intenció de l’Ajuntament de millorar i condicionar de manera òptima l’estat del carrer Pintor Greco, així com la necessitat d’assolir l’ordenació i la pacificació de l’espai públic.