Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:43 | 19/07/2024

Finalitzen les tasques de manteniment de les franges perimetrals contra incendis

dijous 22 octubre 2020

Finalment s'han pogut realitzar les tasques de desbrossada i poda a les franges perimetrals de les parcel·les municipals i zones verdes de Viladecavalls tan necessàries per a la prevenció d’incendis i conservació del medi ambient.

Malgrat la situació de pandèmia que va demorar els terminis administratius per poder disposar de la subvenció del finançament parcial per les accions de manteniment, els treballs s’han dut a terme a les urbanitzacions de Can Corbera, Can Pepet, Carenes de Can Turu, La Planassa i Sant Miquel de Guanteres. En total una superfície de 22,70 ha a la que s’afegeixen 5,13 ha d’actuacions complementàries en la disminució de la densitat de l’estrat arbori i arbustiu en la reobertura de franja perimetral de la urbanització el Molinot.

Aquestes actuacions finalitzades al setembre 2020 es sumen a les realitzades el desembre del 2019 en la intervenció de la reobertura de Can Corbera i bona part del sector de les Carenes de Can Turu, millorant i ampliant aquestes infraestructures de protecció contra incendis.

Durant el mes d’octubre es treballa en la justificació de la necessitat de continuar amb les accions de manteniment de les franges perimetrals i s'han tornat a sol·licitar les subvencions corresponents tant a la Generalitat de Catalunya com a la Diputació de Barcelona.

Podeu veure l’estat de les accions als següents vídeos: