Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:56 | 12/07/2024

Finalitzen les tasques de millora de la plaça de la Vila

La plaça de la Vila de Viladecavalls ha estat objecte d'un seguit de tasques de manteniment i de millora iniciades el passat mes de novembre i finalitzades ahir dimarts 4 de desembre.

dimecres 05 desembre 2018

La plaça de la Vila és un dels punts neuràlgics de Viladecavalls on al llarg de l'any es duen a terme desenes d'actes organitzats per l'ajuntament i per les associacions i entitats del municipi. Per aquest motiu, durant el mes de novembre i fins ahir dimarts 4 de desembre, l'Ajuntament de Viladecavalls ha realitzat un seguit de tasques de manteniment i d'arranjament de la plaça.

En concret, s'ha col·locat paviment de cautxú als escocells dels arbres, s'han repintat els murs interns i columnes de la plaça i s'han cobert els murs exteriors amb un paredat de pedra seca que dóna continuïtat al paredat de la plaça Pere Amat. D'aquesta manera s'aconsegueix una estètica homogènia de l'entorn. Amb aquesta mateixa finalitat s'ha procedit a col·locar el mateix tipus de paredat a la marquesina de la parada d'autobús.

Aquestes actuacions no responen sols a una millora estètica sinó que comportaran, a curt termini, un estalvi del cost de manteniment de la plaça, ja que es redueix el temps de neteja periòdica de la part interior i del repintat anual de l'exterior.

Galeria d'Imatges

Millores plaça de la Vila
Exterior Plaça de la Vila