Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:43 | 18/07/2024

Fira de Santa Llúcia 2021 i actes per a La Marató de TV3 per la salut mental

Enguany, l’Ajuntament de Viladecavalls reprèn la Fira de Santa Llúcia i els actes per a La Marató de TV3, que tindrà lloc el cap de setmana del 18 i 19 de desembre, al carrer Antoni Soler i Hospital i a la plaça de la Vila.

dijous 09 desembre 2021

Fira d’artesania, alimentació de proximitat i decoracions de Nadal

La fira es podrà visitar el dissabte de 16.00 a 20.00 hores i diumenge de 10.00 a 15.00 hores, en la qual les persones que la visitin trobaran parades de productes alimentaris de proximitat, artesania i articles de decoració nadalenca. Els comerços col·laboraran amb La Marató de TV3 venent tiquets per a la Llumineta de Nadal, en què les persones que hi participin, per un mínim d’un euro, entraran en el sorteig d’obsequis aportats pels establiments. A més a més, el Consell Jove de Viladecavalls organitzarà un Quinto per oferir una altra opció de recaptar fons.

Estands i activitats solidàries d’entitats locals

Als voltants de la fira, diverses entitats del municipi col·laboraran en el recapte de donatius per a La Marató oferint productes en les seves carpes o per mitjà d’activitats solidàries. En aquest sentit, el dissabte 18, hi participaran el grup de música local, Niraband, l’A.VV. La Planassa amb balls de Country i sessió de Strong, els Petits Dracs de Viladecavalls, el Casal Familiar de Viladecavalls amb una xocolatada, les AFA Roc Blanc i AFA Rosella amb venda de productes i clourà amb la cantada de nadales a càrrec de l’ EMM Pau Casals. I el diumenge 19, l’AS-Cultural farà una demostració de Zumba, així com l’UD Can Trias presentarà els seus equips de futbol amb una macro rifa per recaptar donatius a la Zona Esportiva Municipal de Can Trias i el Cor Sant Martí farà un concert a l’església de Sant Martí de Sorbet, entre altres possibles entitats col·laboradores.

Corre per La Marató de TV3

El diumenge, les persones més esportistes de Viladecavalls podran participar en les curses solidàries familiars i no competitives “Corre per La Marató de TV3”, amb tres modalitats: cursa de vehicles sense motor i sense pedals per als/les més petits/es, cursa en família (adults amb infants) i cursa de relleus de 4 persones. L’hora d’inici de les curses serà a les 9.30 hores. Per a participar-hi caldrà apropar-se el mateix dia a la carpa instal·lada a la plaça Pere Amat, portar un barret nadalenc i fer un donatiu de 3 euros que aniran a la recaptació per a La Marató de TV3 d’enguany. Per 1 euro més podreu adquirir un número per a la rifa solidària. El sorteig es farà a les 11.30 hores.

Així doncs, animem a la ciutadania a visitar la fira de Santa LLúcia i col·laborar amb La Marató de TV3 de 2021, que en aquesta edició posa el fòcus en la salut mental, demostrant una vegada més l’esperit solidari de Viladecavalls.

Podeu descarregar el cartell amb el programa a: Programa Santa Llúcia i La Marató de TV3

Galeria d'Imatges

Programa Fira Santa Llúcia i La Marató de TV3.png