Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:28 | 14/07/2024

Flama del Canigó i Revetlla de Sant Joan a Viladecavalls

El pròxim 23 de juny, Viladecavalls rebrà la Flama del Canigó i posteriorment celebrarà la revetlla de Sant Joan amb el tradicional sopar popular a càrrec del Casal Familiar i la foguera de la plaça de la Vila.

dimarts 31 maig 2022

El format de la Flama del Canigó canviarà en aquesta edició, sent el punt d’inici del recorregut al local social de Can Corbera a les 19.30 hores, seguint per Creueta, carrer Major, Orenetes, Pau Claris, Prat de la Riba, Cardener, Sanahuja, Rosari, Nou i acabarà als voltants de les 20.15 hores, davant l’Ajuntament. Allà, es durà a terme l’encesa del peveter, acompanyats per Les Veus de les Carenes i el Cor Sant Martí de Viladecavalls. Les inscripcions per participar en l’acte de la Flama del Canigó s’hauran de fer el 16 juny a través del següent formulari digital: https://www.viladecavalls.cat/flama-del-canigo-2022 

Enguany, es manté el tradicional sopar popular a càrrec del Casal Familiar de Viladecavalls. Serà obligatori presentar el tiquet, adquirit a les instal·lacions de l’entitat, fins al dilluns 20 de juny, per reservar cadira i lloc a la taula. Hi haurà menú adult (entremesos, pollastre al forn i patates al caliu) a 10 € per socis del Casal Familiar i a 12 € per no socis, i menú infantil (macarrons i croquetes amb xips) a 5 € per a socis i 7 € per a no socis. El sopar serà a les 21.00 hores al carrer Antoni Soler i Hospital. 

A les 23.00 hores arribarà el torn de la foguera de Sant Joan que s’instal·larà a la plaça de la Vila per celebrar la nit més curta de l’any amb l’espectacle de foc dels Diables de Sant Pere Nord de Terrassa i posterior ball amb la música de Dj CAPUZZI.