Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:43 | 14/07/2024

Formació COVID per entitats sense ànim de lucre

dilluns 28 setembre 2020

Des del Servei de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Viladecavalls amb l’objectiu de minimitzar el risc de contagis durant les activitats organitzades per entitats del municipi, ofereix un curs gratuït sobre mesures de prevenció i protecció davant la COVID-19.

El curs s’inicia el pròxim dilluns 5 d’octubre i és específic per a entitats sense ànim de lucre que estiguin inscrites al Registre d’Entitats Municipal (REM).

L’objectiu és assessorar i donar a conèixer les mesures necessàries sobre prevenció i higiene en la realització d’activitats en relació amb la COVID-19.

Es tracta d'una formació NO presencial en la que es posarà a disposició de les persones participants uns breus vídeos d'1 hora (aprox.) de durada en total. Els vídeos es podran visualitzar un temps màxim de 14 dies (des de la data d'inici del curs) i durant tota la durada del curs hi haurà un servei permanent de consultes via correu electrònic, fins a 7 dies posteriors al curs.

Per formalitzar les inscripcions, les entitats interessades han d'enviar un correu electrònic a: vdcv.participacio@viladecavalls.cat.

Període d'inscripció: del 28 de setembre a l'1 d'octubre.

Proposta municipal integrada al pla de mesures per la recuperació d'activitat al municipi.