Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:09 | 16/07/2024

Formació en digitalització gratuïta per a persones i negocis de Viladecavalls

Aquest octubre, en el marc del projecte Treball, Talent i Tecnologia, els negocis de comerç, restauració i serveis i les persones que treballen o vulguin treballar en aquests àmbits tenen l’oportunitat d’adquirir coneixements pràctics en temes de digitalització.

dilluns 24 octubre 2022

Cada cop es fa més evident la importància que té aprendre a moure’s i treballar amb canals i eines digitals: 

  • Les persones necessiten guanyar habilitats digitals per millorar el currículum i, per tant, les possibilitats de trobar o millorar a la feina.  
  • Els negocis necessiten adaptar-se a la transformació digital, amb formació dels responsables i del personal que hi treballa, per utilitzar cada vegada més i millor els recursos digitals existents: gestionar comandes en línia, guanyar visibilitat a Internet, fidelitzar i oferir serveis complementaris a la clientela. 

La transformació digital és una realitat present que avança i dibuixa un futur diferent per als llocs de treball i per als negocis. És important trobar el  temps i l’ocasió per preparar-se. I a Viladecavalls, aquest mes és el moment!  

Consulta el cartell per informar-te de tota la formació en línia i gratuïta que pots realitzar. 

Inscriu-te a través d’aquests formularis: 

En el marc del projecte, a més de la formació, disposaràs del suport d’una agent de capacitació i dinamització digital per fer consultes o tenir acompanyament alhora de posar en pràctica nous recursos. 

Poden fer aquesta formació i tenir el servei d’assessorament i acompanyament: 

  • Negocis de Viladecavalls en els àmbits del comerç, la restauració o els serveis, els seus responsables o persones treballadores. 
  • Ciutadans/es de Viladecavalls que estiguin treballant o no actualment, i que vulguin adquirir coneixements que li obrin oportunitats laborals o de millora a la feina en negocis de comerç, restauració o serveis. 

Si teniu dubtes o voleu fer alguna consulta podeu enviar un e-mail a comerc@viladecavalls.cat. 

Us recordem que aquest projecte no suposa cap cost per a les persones participants ja que s’executa per l’Ajuntament de Viladecavalls en col·laboració amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental, i compta amb la subvenció de la Diputació de Barcelona.