Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:55 | 15/07/2024

Formació i pràctiques per impulsar la presència femenina a la indústria agroalimentària

El Consell Comarcal del Vallès Occidental engega el programa “Projectes Innovadors i Experimentals: Presència femenina a la indústria agroalimentària”, que vol posar el focus en la millora i adaptació de les competències professionals de dones en situació de reincorporació al mercat de treball.

dilluns 19 desembre 2022

L’objectiu final del projecte és la inserció laboral de les dones participants en el sector de la indústria agroalimentària, facilitant el seu apoderament de gènere.

Les persones interessades en participar en el projecte, poden contactar amb el Consell Comarcal a través del correu electrònic: gallardopl@ccvoc.cat

Aquest programa es desenvolupa en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals 2022 del Servei Públic d’Ocupació i és finançat pel SOC, la Generalitat de Catalunya, el Ministerio de Trabajo i la Diputació de Barcelona en el marc de la Xarxa de Governs Locals. 

Més informació a: https://www.consellvallesoccidental.cat/noticies/el-consell-comarcal-engega-un-nou-projecte-per-potenciar-la-presencia-femenina-en-la-industria-agroalimentaria/