Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 20:34 | 21/07/2024

Fundació Mina lliura tres tones d’aliments als municipis de Viladecavalls, Vacarisses, Rellinars i Ullastrell

•Viladecavalls ha estat abastida amb més de 700 quilos d'aliments •Els productes sol·licitats han estat llet, oli, tonyina i brou

dimarts 29 juliol 2014

El passat 24 de juliol, la Fundació Mina va lliurar quasi 3.000 quilos de productes d'alimentació per tal d'abastir els bancs d'aliments de Viladecavalls, Vacarisses, Rellinars i Ullastrell, que s'ha incorporat en aquesta ocasió als municipis sol·licitants.

La Fundació Mina té com a finalitat promoure i fomentar la millora de la qualitat de vida de les persones i del medi on habitem.

El president del patronat de Fundació Mina i de Mina, Aigües de Terrassa, Marià Galí, acompanyat del director general de Mina, Aigües de Terrassa, Josep Lluís Armenter, han fet entrega del lot de productes als representants municipals, manifestant el compromís de la fundació de continuar donant suport a la població més necessitada.

Josep Ballbè, Alcalde d'Ullastrell, Marta Roquè, Alcaldessa de Rellinars, Josep Maria Gibert, 1er tinent d'Alcalde de Vacarisses i Dolors Salmerón, Regidora de Joventut i Ensenyament de Viladecavalls van coincidir en l'agraïment a Mina i la seva fundació per aquesta aportació i van lamentar que aquestes donacions siguin cada vegada més necessàries.

Des de l'Ajuntament es vol agrair a la Fundació Mina pel seu suport a les famílies que es veuen afectades per l'actual situació econòmica, tant de Viladecavalls com de la resta de municipis de la comarca i seguirà treballant per pal·liar aquesta xacra que afecta a tot el territori.