Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:19 | 19/07/2024

Gaudim un Sant Joan amb els nostres!

dijous 11 juny 2020

Enguany, la festivitat de Sant Joan serà diferent, estarà marcada pels efectes de la pandèmia de la COVID-19 amb restriccions a l’hora de realitzar celebracions en grup, en l’ús de pirotècnia o mesures estrictes d’higiene i sanitàries per tal de prevenir nous focus de contagi de la malaltia.

Però els vilacavallencs i vilacavallenques no deixarem de celebrar la nit més curta de l’any.

S’haurà d’adaptar a les circumstàncies actuals però Gaudim un Sant Joan amb els nostres! en família o amb amics però amb responsabilitat social.

Recomanacions:

  • Adequar els grups socials permesos a cada fase: a la fase 2, màxim 15 persones i si passem a la fase 3, màxim 20 (el límit no s’aplica a persones que conviuen al mateix domicili).
  • Respectem les distàncies de seguretat.
  • Evitem el contacte físic
  • A banda de les mesures habituals de no fer foc ni tirar coets a menys de 500 metres de zones amb vegetació, no portar ampolles de gel hidroalcohòlic a les butxaques quan es tirin petards, ja que el gel és inflamable i pot suposar un risc.
  • Es recomana als que hagin de tirar petards rentar-se les mans abans amb aigua i sabó i no compartir els objectes amb ningú més.
  • Compte amb les mascaretes, no són inflamables, però també es poden cremar o fer-s'hi un forat si els cau alguna espurna.

Respectar les mesures indicades i prevenir els accidents són el millor dels homenatges que podem fer al personal sanitari i d’emergències que tant ha lluitat i lluita per vèncer la pandèmia.

A Viladecavalls comptem amb comerços de sectors molt diferents que de ben segur podran cobrir les nostres necessitats i, alhora, ajudem el nostre veïnat. Fem costat al nostre comerç de proximitat a l’hora de planificar les compres per a celebrar el Sant Joan.

Podeu consultar els consells de prevenció i seguretat per un Sant Joan segur difosos per Protecció Civil: Revetlles amb precaució