Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:00 | 13/07/2024

Gràcies

Avui, 7 d'abril, és el Dia Internacional de la Salut, i volem aprofitar per expressar el nostre agraïment a tot el personal sanitari que treballa amb totes les seves energies per guanyar la partida a aquesta crisi sanitària que patim a causa de la pandèmia de COVID-19.

dimarts 07 abril 2020

Serveixi aquest missatge per fer extensible l'agraïment als treballadors i a les treballadores que assumeixen el risc de prestar els serveis essencials decretats en aquesta situació en pro del benefici comú, així com a la ciutadania responsable i solidària que respecta tant les indicacions de les autoritats sanitàries competents com les mesures implantades per les administracions, pel seu bé i, sobretot, pels altres.

També, agrair les iniciatives ciutadanes que van sorgint en aquests moments excepcionals, com ara la de dos joves convilatans de Viladecavalls, el Xavi López, alumne de l'INS Can Mas de Ripollet i el Raül Prieto de l'INS Lluís Companys de Ripollet, que davant la situació actual, van proposar al centre on estudien d'adherir-se al grup coronavirusmakers.org, per la realització de viseres de protecció. El centre va comprar impressores 3D i l'empresa AOE plàstic de Terrassa va donar les pantalles. Gràcies a això s'han pogut realitzar i lliurar les viseres de protecció acabades, a diferents indrets, entre ells el Centre d'Atenció Primària de Can Trias. A l'empresa Gas nds Garage, ubicada al polígon de La Bòbila, que ha realitzat una donació d'un centenar mascaretes per a aquelles persones del municipi que ho necessitin, al Robert Calabuig, per les gestions realitzades en l'adquisició d'EPI's, al Jordi Blanco que ha donat 18 pantalles de metacrilat a l'Ajuntament i que repartirem a la Residència de Sant Miquel, al voluntariat de Viladecavalls que ha estat cosint màscares, així com a la Brigada Municipal, Policia Local, Protecció Civil i Bombers Voluntaris que treballen per la nostra seguretat.

A tots ells i elles, i a tots aquells i aquelles que sense noms i cognoms ens han ofert i ofereixen diàriament col·laboració i ajuda en diferents àmbits i tràmits, gràcies.