Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:39 | 25/07/2024

Gran afluència de públic en la Festa Major de Viladecavalls

La Festa Major de Viladecavalls d'enguany va tancar el passat dilluns 10 de juliol 6 dies de celebració amb una alta participació.

dijous 13 juliol 2017

L'edició de la Festa Major de Viladecavalls 2017 va oferir una àmplia oferta per a tots els públics on no van faltar les activitats lúdiques, esportives, culturals i tradicionals. 


Valoració satisfactòria de les novetats de la Festa Major 2017 

Enguany, la festivitat més important del municipi presentava moltes novetats, com l'Ofici Solemne d'Inici de Festa Major de la parròquia de Sant Martí de Sorbet en el primer dia de celebració, el nou Sopar dels Genets de dijous organitzat pel Consell Jove de Viladecavalls, una nova ubicació del pregó de Festa Major que va tenir lloc divendres a la plaça de la Masia de Can Turu, a càrrec de l'actor Joan Pera o la I Gimcana de bicicleta organitzada pel Club Ciclista de Viladecavalls, el dissabte, emmarcat en la 21a edició de la Diada del joc i de l'esport, entre altres. 


Aforament complet en el concert de Cloenda del cicle Viu la Veu i la presentació del documental "Mirar enrere" 

A més, coincidint amb la Festa Major, el dijous es va presentar el documental de memòria històrica de Viladecavalls "Mirar enrere" en la sala polivalent de la biblioteca. Un acte molt emotiu que va omplir la totalitat de la sala. I el mateix dijous, Núa Jazz va actuar en el concert de cloenda del cicle Viu la Veu, en el qual els assistents van gaudir amb la seva gran veu, els colors de la vesprada de Viladecavalls i la silueta de Montserrat de fons. 


Petits, joves i grans s'han bolcat en la celebració de la Festa Major 2017 

El sopar popular a la plaça de la Masia de Can Turu celebrat divendres amb més de 1.000 assistents que van gaudir d'una fideuà amenitzada amb l'Orquestra La Montecarlo. Les Nits Joves amb Cacatua Plus, Exta6, Dj Rambla i Dj Sendo, divendres i Caipirinhas Rumberus, Sense Sal, Dj Jordi Vera i Dj Víctor Jimena, dissabte, van aplegar centenars de joves del municipi i de la resta de la comarca en el pati de l'Escola Rosella. La Fira del Joc de divendres, la 21a Diada del Joc i de l'Esport de dissabte i la Festa Holi o la Cercavila de diumenge, així com la Festa de l'Aigua i l'Escuma de dilluns, també van ser molt participatives. El tradicional correfoc va ser la traca final per cloure la Festa Major viscuda a Viladecavalls durant 6 dies ininterromputs. 


Des de l'Ajuntament de Viladecavalls es valora molt positivament la Festa Major 2017 i volem agrair a les entitats, empreses i voluntaris per la seva tasca i els veïns de Viladecavalls per la seva gran participació que ha fet possible celebrar la festivitat amb entusiasme, il·lusió i civisme. 

 

Podeu trobar un recull de fotografies de les diverses activitats de Festa Major en la pàgina de Facebook de l'Ajuntament.