Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:37 | 16/07/2024

Gran participació a la Festa Major de Viladecavalls

La Festa Major de Viladecavalls 2018, celebrada del 4 al 9 de juliol, ha comptat amb una alta participació. Més de 1.000 persones es van aplegar pel sopar popular, l'espectacle d'en Quim Masferrer va reunir 1.200 assistents i els concerts de Sense Sal i Doctor Prats van desbordar la plaça de la Masia de Can Turu amb un públic que va superar les 2.500 persones.

dimarts 10 juliol 2018

La Festa Major d'enguany va començar el dimecres 4 de juliol amb el concert de Cant Coral del Cor Sant Martí, que enguany celebra la 19a edició de l'estiu de Cant Coral. L'endemà, l'acte inaugural de l'exposició d'escultura musicada a càrrec de l'artista local, Joan Ramon Martínez, i el concert final del cicle Viu la Veu 2018 del quartet The Gourmets van donar continuitat a la festivitat. 

El pregó a càrrec del José Antonio Aguado, professor del batxillerat d'arts escèniques de l'IES Viladecavalls i alumnes, va donar el tret de sortida al gran gruix d'activitats. Durant 6 dies, els veïns i veïnes de Viladecavalls han pogut gaudir d'una trentena d'activitats per a tots els públics, com ara la ballada de sardanes, el sopar popular, música i concerts per a tots els públics, les festes de l'aigua, del joc, Holi i de l'escuma, així com la matinal esportiva, el Gran Joc de Viladecavalls amb més de 200 participants, teatre o la cercavila, entre altres. 

Les activitats que van aplegar més afluència de públic van ser el sopar popular de Festa Major amb més de 1.000 tiquets venuts, l'espectacle Bona gent del Quim Masferrer amb 1.200 assistents i els concerts de Sense Sal i Doctor Prats amb 2.500 persones reunides a la plaça de la Masia de Can Turu. 

El mal temps del vespre de dilluns, amb fortes pluges just abans de començar el concert de Gospel Vallès va provocar que s'hagués de suspendre tant l'actuació de gospel com el correfoc de fi de festa. 

Tot i aquest darrer contratemps, la valoració de la celebració de la gran festa de Viladecavalls ha estat un èxit que posa el llistó molt alt de cara a l'any vinent. 

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls volem aprofitar per expressar el nostre sincer agraïment als treballadors i treballadores municipals, entitats i persones col·laboradores, voluntariat, Policia local i Protecció Civil, així com a tot el veïnat que ha fet possible que puguem gaudir, un any més, de la nostra festa major amb alegria i civisme. 

Podeu veure un recull de fotografies dels diversos actes de Festa Major al Facebook de l'ajuntament.