Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:13 | 17/07/2024

Gran Recapte d'Aliments

Aquest any, si pots, ajuda

divendres 13 novembre 2020

A partir de dilluns, 16 fins al 21 de novembre està activa la recaptació per poder fer donacions al Gran Recapte d’Aliments, una campanya solidària de recollida massiva d’aliments i productes bàsics destinada a contribuir a garantir el dret a l’alimentació a persones que es troben en situació de vulnerabilitat.

Aquesta iniciativa, promoguda pel Banc d’Aliments, enguany s’ha hagut d’adaptar a les noves circumstàncies derivades de l’emergència social de la pandèmia per la COVID-19

Per tal de minimitzar el risc de contagi es suprimeix la classificació dels aliments que recaptaven nombrosos voluntaris que participaven i es substitueix per un GRAN RECAPTE VIRTUAL a través de donacions econòmiques. 

Dates

Aquesta 12ª edició del Gran Recapte d’Aliments se celebrarà els dies 20 i 21 de novembre, tot i que les donacions al punt de recollida es poden fer des del dilluns 16 de novembre fins al 16 de desembre.

Principals punts de recollida/donacions

  • A la pàgina web dels Bancs dels Aliments: granrecapteonline.com
  • Als establiments de les cadenes de supermercats i altres comerços. Serà el personal de botiga i/o el voluntariat qui convidi a la ciutadania a fer donacions a l’hora de pagar a caixa. Aquesta donació es farà a través d’un CODI GRAN RECAPTE amb els imports estipulats per cistella (1€ – 3€ – 5€ – 10€ – 20€ – 50€, o indefinit). Un cop finalitzat el Gran Recapte, els Bancs dels Aliments disposaran de l’import íntegre de les donacions per a poder adquirir aliments bàsics.
  • A través de Bizum 33596.
  • Les webs de les diferents cadenes de distribució d’aliments, on es podran fer donacions quan els clients facin la compra online.
  • Altres canals de donació: adquisició de tiquets a mercats municipals i a establiments de proximitat.

Aquest any el lema: “Aquest any, si pots, ajuda” fa que ens replantegem la nostra situació, i la de els altres. Fem costat a totes les persones que la seva nova realitat és una nevera buida. Col·labora!

 

Més informació a: https://www.granrecapte.com/