Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:24 | 12/07/2024

Granja Aventura Park premiada amb la certificació de sostenibilitat Biosphere Sustainable Lifestyle

L'empresa Granja Aventura Park ha obtingut la certificació de sostenibilitat Biosphere Sustainable Lifestyle d’entre les 37 empreses i entitats turístiques premiades de la comarca aquest 2022.
Font: Consell Comarcal
Font: Consell Comarcal

dimarts 07 juny 2022

El Compromís Biosphere Sustainable Lifestyle és un programa adreçat a empreses, serveis i entitats públiques de les comarques de la província de Barcelona que volen acreditar i millorar la seva gestió en sostenibilitat i el seu posicionament turístic. Reconeix les bones pràctiques que, alineades amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, tenen en compte la lluita contra el canvi climàtic, el medi ambient, el retorn social, les pràctiques econòmiques i l’entorn cultural en el qual es troben. L’impulsen la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona i l’ens gestor encarregat de la implantació a la nostra comarca, el Consell Comarcal del Vallès Occidental. 

La representació de Granja Aventura Park va recollir la certificació en l’acte de lliurament celebrat al Consell Comarcal del Vallès Occidental, el passat divendres 3 de juny, amb l’acompanyament del Regidor de Turisme de l’Ajuntament de Viladecavalls, Jesús Porres. 

Galeria d'Imatges

Acte lliurament certificació de sostenibilitat Biosphere Sustainable Lifestyle