Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:54 | 16/07/2024

Habilitat un espai d’esbarjo per a gossos al Camí de la Plana

Es posa a disposició de la ciutadania un nou espai d’esbarjo per a gossos al Camí de la Plana. Les feines d’adequació del terreny i instal·lació d’infraestructures han finalitzat i ja es pot fer ús d’aquest nou espai públic.
Nova zona d’esbarjo per a gossos a Sant Miquel de Guanteres
Nova zona d’esbarjo per a gossos a Sant Miquel de Guanteres

divendres 03 maig 2019

Es tracta d’una zona situada a la carretera de Sant Llorenç amb el Camí de la Plana i té una superfície de 1.045m2. Aquest terreny era una zona verda en la qual s’ha fet el desbrossat de la parcel·la i l’adequació general de l’espai, amb tanques, papereres, dispensadors de bosses, bancs i una font.

Amb l’adequació d’aquesta zona de lliure circulació per a gossos es dona resposta a la demanda de la ciutadania per poder gaudir d’un espai especialment destinat a l’esbarjo de mascotes.

Des del consistori volem recordar la responsabilitat dels propietaris de gossos a l’hora de recollir dels espais públics les defecacions del seu animal de companyia, ja que atempta contra la convivència dels seus veïns i provoca uns esforços i uns costos econòmics extraordinaris de neteja a l'Administració. Aquests actes incívics suposen una falta greu, amb sancions econòmiques de 150 euros, tal i com es recull en l'ordenança de convivència ciutadana i ús de l'espai públic de Viladecavalls.

Galeria d'Imatges

IMG_20190430_132631.jpg