Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:50 | 24/07/2024

I Jornada Sinergies Empresarials “Ens Coneixem”? A Viladecavalls

divendres 20 juny 2014

Ahir 19 de juny de 2014, l’auditori de l’EMMPC de Viladecavalls va acollir la 1a Jornada de Sinergies Empresarials “Ens Coneixem?” que l’Ajuntament va organitza amb la finalitat d’enfortir les relacions i fomentar la col•laboració entre les empreses locals

El teixit empresarial és el principal motor de desenvolupament i impuls de l'economia al municipi de Viladecavalls i el coneixement mutu i la cooperació entre l'empresariat ha de propiciar les sinergies que millorin la gestió i la competitivitat de les empreses locals.
 
L’Acte presidit per  l’Alcaldessa de Viladecavalls Cesca Berenguer, ha comptat amb les ponències dels presidents de TMG Solutions,   Josep González Villaverde, i de Circutor Ramon Comelles i Ramon Pons que han justificat la necessitat d’aquests tipus d’iniciatives.
 
Aquestes jornades seran un referent i alhora, una oportunitat per generar sinergies entre els assistents i fomentar les relacions.
 
Per finalitzar, Berenguer ha volgut destacar que Viladecavalls és un municipi emprenedor, innovador i amb una gran capacitat directiva i de gestió. Així ho demostren el gran nombre d’empreses que avui dia formen part del teixit empresarial d’un municipi que es troba en plenes condicions  d’incorporar noves companyies que contribueixin a pal·liar l’atur local.