Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:07 | 21/07/2024

II Certamen “Pere Calders” 2015 a Viladecavalls

La biblioteca municipal de Viladecavalls va acollir dijous 23 d’abril a la tarda per segon any consecutiu, la celebració del Certamen literari “Pere Calders”.

dilluns 27 abril 2015

El jurat format per la Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Viladecavalls, Dolors Salmerón, Núria Torras, Tècnica de Cultura de l’Ajuntament, Salut Turu, Lluís Julián i Irene Lladó, Directora de la Biblioteca van  determinar el passat 20 d’abril, després de valorar la qualitat literària i l’originalitat de les obres presentades, el següent veredicte.

Anna Martí Centelles, amb l’obra “Tres dies de desembre”, va repetir com a guanyadora del Certamen després que l’any passat s’endugués el premi amb el títol “Cartes des de l’oblit”

El segon i tercer premi es van adjudicar a Eva Pelegrí Margeli (La flaire de la seva essència) i Joan González Boada (Un gran dia) respectivament. L’acte va tenir lloc a la biblioteca municipal, i va comptar amb la participació de diversos alumnes de l’EMMPC que van amenitzar l’entrega de premis.

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls volem felicitar als premiats en aquest II Certament Pere Calders, i també a la resta de participants, els quals són testimoni que a Viladecavalls hi ha moltes persones amb inquietuds literàries i culturals. Enhorabona!


CONCURS "EL MEU CONTE PREFERIT" 2015

Aquest any i gràcies a la col·laboració de l’Escola Rosella, hi ha hagut més de 150 participants la majoria d’ells de 7 a 12 anys. Els guanyadors del Concurs “El meu conte preferit” 2015 han estat:

 

  • Jan Collado Fernández d’11 anys  amb “Viatge en el temps” de Geronimo Stilton.
  • Àlex Moral Monell de 9 anys amb “El canari robat” de Gemma Lienas.
  • Mireia Espada baró de 8 anys amb “El regal” de Gabriela Keselman.
  • Pol Miguel Collado de 7 anys amb “El castor estressat” de Nicholas Oldland.

 

També han rebut un premi de participació els més "petits lectors"

 

  • Eric Abelló Homs de 3 anys amb “El drac màgic”
  • Nil Garcia Fainé de 3 anys amb “La caputxeta vermella”
  • Bruna Codina de 4 anys amb “La caputxeta vermella”
  • Queralt Miguel Collado de 5 anys amb “En patufet”