Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:04 | 24/07/2024

II Concurs de microrelats a Viladecavalls

divendres 14 novembre 2014

La biblioteca municipal de Viladecavalls va acollir dilluns a la tarda l’entrega de premis del 2n Concurs de microrelats a Viladecavalls.

Aquest s’ha celebrat per segon any consecutiu amb la intenció de fomentar la creació de ficció, fomentar la lectura,  i l’ús dels espais de les xarxes socials de la Biblioteca.

La convocatòria d’ aquest any ha destacat per una alta participació amb un total d’11 microrelats presentats, 1 d’ells fora de termini. Cada participant ha penjat el seu microrelat al mur del Facebook de la Biblioteca, que ha rebut més de 500 visites i 120 “m’agrades”.

Maite Barnet ha estat la guanyadora per votació popular amb el relat Dins d’un llibre, mentre que Mercè Piera amb Lectoteràpia ha estat l’obra escollida pel jurat, format  per la Regidora de Cultura Dolors Salmerón, Irene Lladó de la Biblioteca Pere Calders i l’escriptor David Yeste, conductor del Taller de Lectura de la Biblioteca.

Aquest certamen posa de manifest que Viladecavalls continua sent un municipi de creació i d’ inquietuds literàries i culturals. L’Ajuntament de Viladecavalls vol felicitar els guanyadors i agrair a tothom la seva participació.