Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:54 | 14/07/2024

Inauguració de la temporada d’estiu a la piscina municipal

Aquest dissabte 20 de juny, la Piscina de Municipal de Viladecavalls donarà el tret de sortida a la temporada d'estiu amb la tradicional jornada de portes obertes.

divendres 19 juny 2015

Un cop enllestides les tasques de millora i manteniment pertinents, la Piscina municipal obrirà demà de nou les instal·lacions per iniciar la temporada d'estiu 2015, la qual s’allargarà fins al diumenge  dia 30 d’agost. L’horari d’obertura serà d’ 11 del matí a 8 de la tarda els 7 dies de la setmana.

Durant aquest període tots aquells i aquelles que vulguin gaudir d'una estona de sol i un bany a la piscina, ho poden fer siguin o no abonats. Els abonaments d’estiu es podran tramitar des de demà a la mateixa piscina. S’ofereixen abonaments de caràcter setmanal, mensual o per tot l’estiu, amb descomptes importants per a famílies nombroses o monoparentals.

Aquest any però, la Gran Festa  Aquàtica de la temporada de bany 2015 amb animació infantil i inflables queda emplaçada a diumenge  12 de juliol en el marc d’actes previstos per a la Festa Major de Viladecavalls