Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:38 | 23/07/2024

Inaugurada l'exposició "Escultura Musicada" de Joan Ramon Martínez als baixos de la biblioteca

L'exposició d'escultura de l'artista local, Joan Ramon Martínez, va quedar inaugurada ahir dijous 5 de juliol, a la sala polivalent dels baixos de la biblioteca, i es mantindrà fins demà dissabte.

divendres 06 juliol 2018

L'exposició proposa la contemplació d'una quinzena d'obres escultòriques de l'artista i veí de Viladecavalls, Joan Ramon Martínez, acompanyada de música en directe amb un repertori escollit de manera curosa i harmoniosa per tal de potenciar l'experiència dels visitants.

 

Acte d'inauguració de l'exposició

Ahir dijous, es va dur a terme l'acte d'inauguració de l'exposició amb la presència de l'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, i el Regidor de Cultura, Jesús Porres, que van expressar el seu agraïment per la implicació del Jordi Martínez amb el poble i la seva festa major.

La veu de la cantant, Isabel Salvador, i del mateix Joan Ramon, van amenitzar l'acte davant un públic complagut amb l'exposició.

Exposició i visitants

Avui divendres, l'acompanyament musical tornarà a anar a càrrec de l'Isabel i el Joan Ramon, a partir de les 18.30 hores fins a les 20.00 hores, i dissabte es clourà l'exposició amb l'actuació "Petjades del bolero" del músic convidat, Martín Cáceres.

Així doncs, us animem a visitar aquesta exquisida exposició instal·lada a la sala polivalent dels baixos de la biblioteca, de 18.00 a 20.00 hores. Teniu temps fins demà dissabte.