Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 03:35 | 20/07/2024

Inaugurada l'exposició itinerant "Maus, relat d'un supervivent" en la Biblioteca Pere Calders

La Biblioteca Pere Calders de Viladecavalls va inaugurar ahir dimecres 17 de gener l'exposició itinerant "Maus, relat d'un supervivent" de la Generalitat de Catalunya i romandrà oberta al públic fins al 6 de febrer.

dijous 18 gener 2018

L'exposició tracta sobre la novel·la gràfica del reconegut autor, Art Spiegelman, guanyador de diversos premis, entre ells el Pullitzer l'any 1992, que relata la història d'un supervivent dels camps d'exterminació nazis explicada a través del seu fill, el mateix Spiegelman.

Les persones interessades a visitar l'exposició tenen temps fins al pròxim 6 de febrer en la biblioteca de Viladecavalls. Un dia abans de la cloenda de l'exposició, el periodista i redactor en cap de La Vanguardia, Eduardo Martín de Pozuelo, durà a terme la conferència "Holocausto y franquismo", a les 18.00 hores, en la qual dóna llum a la complexitat que va tenir el règim franquista amb el III Reich, fonamentat amb un treball d'investigació que l'ha portat a llegir centenars de documents secrets, ocultats durant anys.

Aquesta iniciativa està produïda per Inrevés Edicions i la Subdirecció General de Biblioteques, impulsada pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya. Des del 2009, l'exposició itinerant s'ha exhibit en centenars de biblioteques públiques i de centres de secundària de Catalunya.