Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:53 | 17/07/2024

Incorporació de dues persones contractades dins del programa Treball i Formació

dijous 16 gener 2020

L’Alcaldessa de Viladecavalls ha donat la benvinguda a dues incorporacions de personal dins del programa Treball i Formació (ORDRE TSF/2232/2019). L’Ajuntament amb competència en matèria de polítiques actives d'ocupació, desenvolupament local i de promoció de l'ocupació, dependents o vinculades a diferents línies de subvencions.

L’objectiu d’aquest projecte és afavorir la contractació de persones en situació d’atur, a través del suport a entitats perquè duguin a terme accions d’experiència laboral, de formació, de coordinació i de suport tècnic.

El programa es concreta en accions ocupacionals destinades a dur a terme projectes de millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores, especialment les que tenen més dificultats d'accés al mercat laboral, per mitjà d'accions d'experiència laboral i de formació; i, si s'escau, accions de coordinació i suport.

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls s’han contractat a dues persones amb els requisits específics segons les línies i accions següents:

- PANP: persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni ajuts, preferentment més grans de 45 anys.

  • Durada de les contractacions: dotze mesos.
  • Perfil: Tècnic.
  • Projecte: Per impulsar la reindustrialització i l’activitat econòmica.

- PRGC: persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania.

  • Durada de les contractacions: sis mesos.
  • Perfil: Auxiliar.
  • Projecte: Per renovar els serveis públics.

Per tenir més informació sobre el projecte, cliqueu aquí