Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:29 | 14/07/2024

Informació més directe i accessible amb el nou format de revista municipal

La revista d'informació municipal de Viladecavalls es renova amb un canvi de format i periodicitat per tal d'oferir a la ciutadania informació més directe i accessible.

dimecres 31 gener 2018

VILACTIVA, nom escollit pel nou butlletí municipal, arribarà a les llars de Viladecavalls de manera mensual a partir d'aquest febrer, amb un nou disseny i continguts més actuals a més d'integrar l'agenda d'activitats a la contraportada, prescindint d'aquesta manera del format d'agenda independent.

Informar de manera ràpida i constant és una obligació que l'Administració local ha d'aconseguir - explica l'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, en l'editorial del primer exemplar de la publicació, alhora que espera que la nova revista esdevingui un instrument informatiu útil, més proper i dinàmic pels veïns i veïnes de Viladecavalls.

A més de rebre la revista a casa, VILACTIVA es podrà trobar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, el Centre Cívic Paco Cano i a diversos equipaments municipals per assegurar que la informació municipal arriba a tothom.

En cas que algun veí no rebi la revista a la seva llar, el Servei de Comunicació de l'Ajuntament de Viladecavalls posa a la seva disposició el correu electrònic vdcv.comunicacio@viladecavalls.cat, per tal de fer un seguiment acurat del servei.

La revista VILACTIVA no suposarà un augment de la despesa actual donat que els costos que representaven l'agenda d'activitats mensual i el butlletí trimestral són equiparables al cost d'aquesta nova publicació.