Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:15 | 13/07/2024

Informació pública respecte a les negociacions amb el Casal Familiar

dijous 15 abril 2021

Ahir, dimecres 14 d’abril, va tenir lloc una nova reunió dins les negociacions establertes amb el Casal Familiar per una possible compra per part de l’Ajuntament. 

En aquesta reunió es va posar en relleu l’històric que havia suscitat l’interès municipal per tal d’adquirir les instal·lacions del Casal Familiar amb l’objectiu, per part de l’Ajuntament , de poder comprar unes instal·lacions al centre del Casc Urbà que podien oferir molts serveis als vilatans i vilatanes del municipi. Aquest interès venia donat per la preocupació que s’havia transmès per l’entitat de possibles problemes de viabilitat econòmicala falta de relleu de la Junta que facilitessin la renovació dels càrrecs i que aquests fets podien avocar en un futur a que l’entitat pogués desaparèixer i/o haver de tancar  les seves instal·lacions. 

En la reunió del passat dia 23 de març, es va presentar la nova Junta que finalment ha agafat el relleu de l’anterior, i el nou President de la mateixa, el Sr. Emilio Álvarez va manifestar que l’entitat del Casal Familiar era viable econòmicament, segons l’estudi que havien realitzat i que per tant, la intenció de la nova Junta era presentar un projecte de funcionament, així com la voluntat de no vendre les instal·lacions de l’entitat, tot i que la decisió final estava en mans d’una votació pendent dels socis. 

Un cop assabentats de la nova situació, analitzada la mateixa i, sobretot, valorant quesegons el que es trasllada des de la nova junta, l’entitat no necessita ser rescatada i  que es vol posar en funcionament un nou projecte, l’Ajuntament de Viladecavalls decideix retirar formalment l’oferta d’adquisició de les instal·lacions del Casal familiar, alhora que s’emplaça amb la nova junta per tal d’establir noves relacions i possibles negociacions que s’ajustin a aquesta nova realitat i valoració de necessitats de l’entitat Casal Familiar.