Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:11 | 12/07/2024

Informació relativa a les enquestes del Instituto Nacional de Estadística sobre població i habitatges

L’Institut Nacional d’Estadística (INE) està realitzant un estudi sobre característiques essencials de la població i els habitatges 2021, amb una previsió de 300.000 enquestes, algunes d’elles a la nostra població.

dimecres 12 maig 2021

L’empresa que portarà a terme les enquestes, ja sigui telefònicament o presencialment, és la UTE Dephimatica, S.L. Investigación, Planificación y Desarrollo, S.A, i serà el seu personal qui es posarà en contacte amb les persones propietàries dels habitatges que han estat seleccionades, aleatòriament, per aquest estudi.

Així doncs, en el cas que l’empresa es posi en contacte amb vosaltres, heu de saber que cal que s’identifiquin i us expliquin el motiu de l’enquesta. La informació que proporcionin els enquestats i les enquestades és confidencial i està protegida, i no serà publicada cap informació de forma que es pugui saber qui respon. Recordeu que en aquest tipus d’enquesta en cap cas heu de facilitar dades personals ni de comptes bancaris.

Les persones que hagin estat triades per a respondre aquesta enquesta rebran una carta de l’INE on és comunicarà la selecció per participar i s’informarà sobre l’enquesta.