Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:38 | 17/07/2024

Informació relativa al canvi del Dividend Digital

A finals del mes de desembre de 2014, El Ministerio de Industria Energía y Turismo va ampliar fins al proper 31 de març el termini màxim per a la alliberació del Dividend Digital.

dimarts 03 febrer 2015

D’aquesta manera Abertis, l'operador de telecomunicacions encarregat del canvi freqüencial i Multimèdia perquè els repetidors cobreixin tot el territori, disposa fins aquesta data per a concloure el procés d’adaptació de la TDT. Aquesta pròrroga afecta principalment a les antenes col•lectives que estan orientades a l’antena del Ros.

Durant aquest temps, les cadenes de televisió públiques i privades amplien el Simulcast o emissió simultània de canals de la TDT per tal que no es perdin canals de televisió mentre finalitza l’adaptació.

Pel que fa a TV3, dissabte 31 els canals van canviar de freqüència, i cal resintonitzar els aparells  per a continuar veient-los, els nous canals estan marcats amb la paraula “Definitiu”.

Des del Consistori continuarem informant del Pla de Reordenació de la TDT. Podreu ampliar informació al web www.televisiondigital.es.