Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:15 | 23/07/2024

Informació sobre l’acreditació de domicili de residència per a preinscripció i matriculació del curs escolar 2022-2023

La Generalitat ha publicat el calendari de preinscripció i matrícula Curs 2022-2023 Educació infantil (3-6 anys) Educació primària i Educació secundària obligatòria i Batxillerat.

dimecres 02 març 2022

Trobareu la informació del calendari a: https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici/ 

A l'Oficina d’Atenció Ciutadana estem rebent nombroses peticions de famílies que sol·liciten un volant de padró per acreditar el domicili de residència de l'alumne. Cal tenir present que la Generalitat efectuarà la consulta automatitzada del padró. En cas que no es puguin obtenir les dades del padró, les famílies que ho sol·licitin necessitaran un volant de convivència de l'alumne, on ha de constar l'adreça del domicili i acreditar que l'alumne viu com a mínim amb el pare o la mare que presenta la sol·licitud de preinscripció a l'escola. 

Per sol·licitar aquest certificat caldrà que ho demani el progenitor que formalitzarà la matrícula. Per tal que apareguin les dades de les persones majors d'edat amb les que resideix l'alumne serà necessari demanar-lo mitjançant el tràmit https://tramits.viladecavalls.cat/OAC/CdS.html?tramit=47