Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:41 | 13/07/2024

Inici d’actuacions de millora i manteniment a Sant Miquel de Guanteres

Aquests darrers dies s’està duent a terme per part de l’Ajuntament de Viladecavalls, el desbrossament de diversos camins i espais públics a la zona de Sant Miquel de Guanteres per tal de millorar la seguretat viària, evitar problemes en cas d’episodis de forts aiguats, i també per millorar la imatge del nostre municipi.

divendres 28 octubre 2016

Els treballs s’executen seguint el Pla de Manteniment i Neteja de Carrers i Espais Públics del Municipi, elaborat des de l’Ajuntament, en el qual s’han detectat els punts clau on calien treballs de manteniment.

A banda del desbrossament, aquesta setmana la Brigada d’Obres i Serveis ha centrat esforços, a la mateixa zona de Sant Miquel de Guanteres, duent a terme una actuació global que ha inclòs, tasques de neteja d’espais de contenidors, embornals, etc.

Així doncs, les actuacions realitzades més destacades han estat: La reparació de l’enllumenat al carrer Gaià, la reposició de bordons i escletxes a l’asfalt del carrer Romaní i tapar l’esvoranc del camí de la Plana, entre d’altres.

Paral·lelament el personal de Brigada Municipal ha solucionat altres incidències de la via pública, com la reposició d’una tapa de clavegueram al carrer Mirador de Montserrat o la neteja d’embornals al carrer Xiprers.

Durant les pròximes setmanes continuaran les actuacions globals de manteniment a tot el municipi, i previsiblement s’iniciarà la revisió periòdica de les bombes de clavegueram.

Galeria d'Imatges

Neteja embornals al carrer Xiprers