Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:41 | 23/07/2024

Inici de la Campanya 2015 d'Informació i Vigilància contra incendis forestals

Avui divendres 12 de juny, s'inicia el Pla d'informació i vigilància contra incendis forestals que desplega cada any la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb els ajuntaments, els consells comarcals i les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF).

divendres 12 juny 2015

El programa desenvolupa accions informatives a la població i dissuasives de pràctiques amb risc, així com d'anticipació a l'inici i propagació d'un incendi forestal.

A la campanya d'aquest any participen 265 ajuntaments d’entre ells l’Ajuntament de Viladecavalls que col·laborarà amb el finançament del combustible, la selecció i seguiment del personal així com la valoració final de la campanya.

D’altra banda l’ADF Viladecavalls també hi participa col·laborant amb l’Ajuntament i cedint la seva xarxa de comunicacions.

La comarca del Vallès Occidental disposa d'un centre de control situat  Recinte de l’Escola Industrial, Barcelona que centralitza els avisos d'incendi i la resta d'incidències detectades per les unitats d'informació i vigilància i punts de guaita.

La campanya de vigilància 2015 durarà fins al dia 1 de setembre.