Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:48 | 25/07/2024

Inici de la segona fase de millora de les instal·lacions de Ràdio Vila

Us comuniquem que el pròxim dilluns 23 d'abril s'iniciarà la segona fase del projecte de millora de les instal•lacions de Ràdio Vila.

dimecres 18 abril 2018

Les obres es realitzaran en horari de matí per tal de minimitzar les molèsties que puguin ocasionar els treballs als veïns i veïnes de la zona. Aquests treballs poden comportar afectacions puntuals al trànsit del carrer Sant Josep per descàrrega de materials de l'obra i càrrega dels residus generats. La durada aproximada d'aquestes obres es preveu que sigui d'un mes.

La segona fase del projecte de millora de les instal·lacions de Ràdio Vila consten de l'arranjament de la planta superior de l'estudi de la ràdio municipal, en la qual s'uniran dues sales actuals per crear un ambient diàfan que permeti un millor aprofitament de l'espai, es renovaran les finestres i el terra per millorar l'aïllament tèrmic, es reforçarà la seguretat de les escales que donen accés a la planta amb una nova barana  i es reformarà l'actual WC. Així mateix, es procedirà a la reforma de l'office situat en la planta baixa de l'edifici.

L'any passat, l'Ajuntament va iniciar les obres de millora de les instal·lacions de Ràdio Vila amb una primera fase que va constar de l'arranjament de la planta baixa on es troba l'estudi.

Ràdio Vila és un mitjà de comunicació municipal que facilita l'accés a la informació del nostre municipi, posa música al dia a dia dels seus oients i fomenta la participació de la ciutadania oferint la possibilitat de col·laborar amb l'emissora per mitjà de la realització de programes o participant en els ja existents. Per aquest motiu l'Ajuntament ha apostat per una renovació de les instal·lacions que s'adaptin als nous temps i facilitin la tasca dels col·laboradors que fan possible la ràdio municipal de Viladecavalls.

Gràcies per la vostra col·laboració i disculpeu les molèsties que us puguin ocasionar aquestes obres.